Ofte stilte spørsmål

Vi heter Bimmerdeler.no på Instagram, og Bdeler.no på Facebook.

Vi holder til på Bryne, som ligger i Rogaland. 

Prisen du får oppgitt i kassen er det endelige beløpet du betaler. Vi holder til i Norge og alle priser er inkludert mva. Hos oss er det ingen skjulte avgifter!

Du kan kontakte oss via chat-funksjonen i nettbutikken, Facebook (Bdeler.no), Instagram (Bimmerdeler.no) eller mail (Mathias@Bimmerdeler.no).

Frakt

Vi sender bestillingen din normalt samme eller neste virkedag. Frakten tar alt fra 1-5 virkedager avhengig hvilket fraktselskap vi tar i bruk. 

Vi gir deg sporingsnummeret så snart vi har bestilt frakten til ordren din.

Vi benytter Postnord og Posten.

Klikk & Hent

Du kan hente bestillingen din ved vårt lager på Bryne etter avtale.

Vi leverer kun ut bestillinger etter avtale. Etter du har bestilt varer hos oss så tar vi kontakt med deg for å avtale et hentetidspunkt. Vi er fleksible på hentetidspunkter og kan også levere ut bestillinger om kvelden. 

Retur, kansellering & reklamasjon

Ta kontakt med kundeservice, så ordner vi opp i dette! 

Ta kontakt med kundeservice, så hjelper vi deg med returen. Kjøper må selv stå for returfrakten og fraktkostnaden refunderes ikke.

Dersom vi har tatt inn en vare med dine spesifikasjoner/mål/farger som ikke er standard, så gjelder ikke angrerettloven og vi kan ikke garantere at vi kan ta varen i retur. 

Det går helt fint om du returnerer varen med annen emballasje enn den ankom i. Det viktigste er at varen kommer frem uskadet. Vi dekker ikke skader på varer som følger av dårlig pakket retur.

Så snart din retur er kommet frem og godkjent på vårt lager, blir pengene for de returnerte varene refundert til deg. Det kan ta opptil 7 virkedager fra vi refunderer beløpet, til du ser det på kontoen din.

Varesortiment

Varene hos oss har god passform og holder høy kvalitet. 

Om det ikke står hvordan varen installeres på produktsiden, så ta kontakt med kundeservice. Så hjelper vi deg gjerne! Det finnes også svært mange tutorials på YouTube som kan være nyttige. 

Vi kan dessverre ikke hjelpe med installasjon av varen du har kjøpt hos oss, men vi veileder deg gjerne under prosessen!

Vi har et bredt nettverk og har mulighet til å skaffe en stor mengde styling som ikke ligger ute i nettbutikken. Ta kontakt med kundeservice, så skal vi se hva vi kan gjøre for deg!